![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTm7gfE6W07ZqZJeIZ8DfHa3bKEp24qVl11xGIgE4LmJpRoNOaVHoShZPAbhZQ1Q_Nu6n1WcRwPxvfzoglEvMYyK3SeSqrQ3jCTLIa2xxdJwZn8gFDFDUBPTZrfa96cwJnz8Fz0IwAR98/s320/valmistujaiset+002.jpg)
Viimekevään valmistujaisjuhliini tein kaksi eri pullapitkoa, täytekakun, vanilijahyydykekakun, voileipäkakun, pursotettavia pikkuleipiä ja wilhelmiinoja.
Täytekakun uumenista löytyy mansikkahilloa, diplomaattikreeemiä (puolet kermaa ja puolet vanilijakreemiä) ja tuoreita mansikoita!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsuo8nJhovRLGftU5ko7Jt0Bjr3ZqPsWnqCE0oK4w3zrGITCm4OHWFTuPP1Z0LW_xy9fBy9dYYNnKHEK8J7OOxwIq0az5_RztK5UJ2y66G-kez4DPBcH1MfYOunH0MaCjl6QC4urK9NDs/s320/valmistujaiset+001.jpg)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti